John Deere Lemken Geringhoff Grasdorf Bruns Zurn Pöttinger Palms Polovna mehanizacija Zamidis Sfoggia Agrex
Baštenski program Komunalni program Golf program
Servis Rezervni delovi
Eurol
Gedore Bosch Norma
Objekti Stanovi Lokali Garaže Reference
Res Trade Manifestacije Finansijski izveštaji Podaci o firmi
Prodajna mreža Kontaktirajte nas
vesti

RES TRADE OIL
Kompanija Res Trade Oil doo je avgusta meseca 2013. godine postala generalni uvoznik i distributer italijanskog brenda ulja i maziva - Pakelo Lubricants...
Pakelo je jedan od istorijskih brendova i oduvek je važio za proizvođača kvalitetnih maziva. Koreni početka biznisa datiraju od 1930 godine, kada je Italo Rino Polacco, osnovao kompaniju u San Bonifaciu – oblast Verone.
Tokom godina, tri generacije Polacco porodice su se promenile u vlasničkoj strukturi, ali jedno se nije menjalo – oduvek su se proizvodila vrhunska, kvalitetna maziva. Pakelo u svojoj ponudi ima ulja i maziva za putnički, teretni, poljoprivredni, građevinski, industrijski i prehrambeni sektor.

Sve detalje o ovom brendu i proizvodima možete pronaći na Facebook stranici Pakelo Srbija ili na blogu Pakelo Srbija blog
POETTINGER PREZENTACIJA - KUKUJEVCI
30.07.2013. održana je prezentacija John Deere traktora i Pottinger mašina u ataru sela Kukujevci, parcela ZZ "Rit" (preko puta Kosijerove pumpe). Pred više od 70 zainteresovanih poljoprivrednih proizvođača prikazali smo sledeće mašine u radu:

Plug Pottinger Servo 25 (2+1) u agregatu sa traktorom JD 6620,

Plug Pottinger Servo 35 (3+1) u agregatu sa JD 6930 i

Kultivator (gruber) Pottinger Sinkro 3030 u agregatu sa JD 6820

Traktor JD 5090M stacionarno,

kao i paletu prodaje motornih ulja Res Trade, Pakelo, Eurol....

Prezentaciji su ispred Poettingera prisustvovali Johannes Stoiber (Teritorijalni Menadžer Prodaje) i Florian Hametner (Menadžer Prodaje) koji su pomagali našem timu prodaje poljoprivredne mehanizacije u predstavljanju mašina i davanju stručnih saveta zaineresovanim posetiocima.

Zahvaljujemo se Korać Dragoslavu i njegovoj ekipi, kao i Milanu Kosijeru na nesebičnoj pomoći oko organizacije i održavanja prezentacije.


POLJOPRIVREDNI SAJAM 2013
Na 80. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, na štandu kompanije Res Trade, akcenat je stavljen na manje kategorije JD traktora od 60 – 100KS. Predstavljeni su modeli 5065E, 5070M, 5090M i 5090R. Izložili smo i 3 različita modela kombajna koji predstavljaju poslednju reč tehnike u pogledu vršidbe i ubiranja poljoprivrednih kultura - od najmanjeg JD 540 radnog zahvata širine 5m za privatni posed do najsavremenije tehnologije kombajna sa aksijalniom rotorom S Serije radni zahvat do 9 m. John Deere TURF mašine za održavanje zelenih površina – baštenski, komunalni i golf program.
Od novih programa posetioci su mogli da se upoznaju sa austrijskim plugovima vrhunskog kvaliteta - POETTINGER, AGREX rasipačima mineralnih hraniva, ZANON – voćarsko vinogradarskim i komunalnim priključnim mašinama, malčerima, tarupima, SFOGGIA – sejalice za okopavine 6, 8 i 12 redova....
Res Trade i Eurol motorna ulja, Gedore, Carolus i Bosch alati su takođe ponuđeni posetiocima po promotivnim sajamskim cenama.......

Fotografije možete pogledati na našoj Facebook stranici Res Trade


JOHN DEERE NA SAJMU HORTIKULTURE
Na na 18. Međunarodnom sajmu hortikulture i 1. Sajmu parkovskih i baštenskih mašina i prateće opreme, održanog od 04. do 07. aprila u Beogradu, Res Trade je predstavio JOHN DEERE TURF program. Posetioci su na štandu mogli da vide različite modele ručnih kosilica, traktor kosilice - rajdere i komunalne traktore.
OBUKE I DRUŽENJA U SERVISNOM TRENING CENTRU
Početak marta je, sada već nekako tradicionalno, rezervisan za razne obuke i prezentacije u našem Servisnom Trening Centru u Titelu.

Tako smo 4. i 5. marta, u saradnji sa ekspertima iz John Deere International-a, organizovali trening za traktore od 50 – 100 KS. Treningu su pored naših Menadžera prodaje prisustvovali i predstavnici prodaje John Deere mehanizacije iz zemalja u okruženju – Makedonije, Bosne i Hrvatske.
Trening je vodio Alexander Sassenberg - specijalista za traktore (Product Support Specialist) u kompaniji John Deere International. Alexander je prisutne detaljno upoznao sa John Deere univerzalnim traktorima, odnosno traktorima od 50 – 100KS koje predstavlja John Deere-ova Serija 5 sa modelima – 5E, 5G, 5M i 5R.
Za dva dana, koliko je trajao trening, veoma detaljno su predstavljene specifikacije i performanse ovih traktora kao i prednosti u odnosu na konkurentske mašine. Učesnici treninga su se upoznali sa novom tehnologijom koju John Deere nudi, naučili kako predstaviti tu tehnologiju našim korisnicima i kako im pomoći da izaberu model traktora koji u potpunosti zadovoljava njihove potrebe.

Prezentacija John Deere traktora Serije 5 održana je i za naše zainteresovane korisnike 7.marta. 40 – tak prisutnih imali su prilike da čuju kakve to modele i mogućnosti nudi Serija 5, a pored teorije mogli su i lično da provozaju ove traktore.

8.marta smo organizovali druženje za 150 poljoprivrednika koji su nas posetili u Titelu u Servisnom Trening Centru. Uz ručak i lepo druženje predstavili smo nove programe koji su u prodaji od ove godine (Poettinger, Agrex, Zanon...), preneli im pozitivna iskustva korisnika John Deere mehanizacije, predstavili novitete koje John Deere kompanija ima da ponudi vezano za traktore i kombajne kao i novine u poslovanju Res Trade-a....
POSETE FABRIKAMA JOHN DEERE I POETTINGER
Imali smo veliko zadovoljstvo da vas vodimo na trodnevni put u Nemačku i Austriju (17.- 20.02.) kako bi posetili nekoliko fabrika kompanije John Deere, kao i poznatu fabriku Poettinger koja proizvodi mašine za obradu zemljišta (plugove, tanjirače, grubere, sejalice) i mašine za košenje i spremanje stočne hrane i biomase.
Prvi put u istoriji fabrike, zaposleni u Poettinger-u u Austriji, u mestu Grieskirchen (šira okolina Linz-a) imali su prilike da ugoste ovako veliku grupu kupaca iz Srbije (čak i sa prostora bivše YU). Na licu mesta uverili smo se u kvalitet plugova Poettinger koji su se nekada proizvodili pod nazivom Landsberg i bili su poznati na našim prostorima po vrhunskom kvalitetu i dugotrajnosti.
U okviru posete John Deere-u posetili smo dve fabrike u Nemačkoj, kao i jedan od najsavremenijih centara za distribuciju rezervnih delova u svetu:

- fabrika traktora serije 5M, 5R, 6030, 6M, 6R nalazi se u gradu Mannheim

- fabrika kabina za traktore i kombajne u gradiću Bruchsal

- školski centr za obuku JD u Bruchsal-u

- EPDC – Evropski distributivni centar za rezervne delove, takođe u Bruchsal – u

- Poseta muzeju tehnike u Sinsheim-u

ZIMSKI PREGLED KOMBAJNA
Res Trade i ove godine organizuje kampanje dijagnostičkih pregleda. Trenutno je u toku Res Trade-ova i John Deere-ova zajednička akcija “Zimski pregled kombajna” i traje do marta tekuće godine. Naša servisna ekipa će nakon najave - veoma temeljno pregledati vaš JD kombajn i dati vam na uvid specifikaciju servisnih zahvata koje bi morali uraditi i to sada - dok traje sezonsko sniženje cena rezervnih delova, da bi ste spremno dočekali sezonu. Ovaj pregled je sasvim besplatan, a za sve koji se odluče da ponuđeni remont urade u našoj servisnoj radionici u Titelu – obezbedili smo dodatni popust od 10% na usluge opravke, tkzv. “ruke servisa”.

Za informacije pozovite 021/862 131 Servisni Trening Centar Titel
POLOVNA JOHN DEERE MEHANIZACIJA
Res Trade je u svoju ponudu uvrstio i korišćene (polovne) John Deere mašine. Za sve informacije nazovite 021 480 33 33 ili 021 480 33 32.
RES TRADE VIKEND
održan je šesti put po redu 28.septembra 2012. u Servisnom Trening Centru u Titelu. Posetioci su i ove godine mogli da vide John Deere mašine u radu sa priključnim mašinama iz svih programa koje Res Trade zastupa - Zamidis, Zanon, Lemken, Bruns, Kuhn. Na poljima preduzeća „Titel Agro“ stručnjaci iz Res Trade tima bili su na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice oko rada mašina, uslova prodaje i finansiranja. Produžena je i jesenja akcija 10% popusta za još malo preostalih modela John Deere traktora iz čuvenih serija 6030 Premium, 5M i 5E. Nisu izostale ni prezentacije motornih ulja Eurol, ručnog alata Gedore i Bosch. Nakon prezentacije upriličeno je druženje uz dooobar paprikaš i ugodnu muziku.
RES TRADE U SPORTSKOM CENTRU FSS-a

U sportskom centru Fudbalskog Saveza Srbije u Staroj Pazovi u utorak 02.10.2012. godine Res Trade kompanija je, uz prijatno druženje, predstavila John Deere Turf program – mašine za održavanje fudbalskih terena i zelenih površina. Predstavnici fudbalskih klubova širom Srbije imali su prilike da se upoznaju sa profesionalnim John Deere kosilicama, traktorima, aeratorima, Bosch trimerima i sekačima. Pored teoretskog predstavljanja, mašine su bile prikazane i u radu na terenima FSS-a, tako da su posetioci mogli lično da se uvere u njihove izuzetne performanse.

Zahvaljujemo se Fudbalskom Savezu Srbije i fudbalskim klubovima koji su pomogli održavanje ove prezentacije.UČEŠĆE NA 79. MEĐUNARODNOM POLJOPRIVREDNOM SAJMU 2012

Kao lider na tržištu u primeni i implementaciji savremenih tehnologija obrade zemljišta, kompanija Res Trade je na ovogodišnjem sajmu (12 - 18. maja 2012.) prikazala mašine za svaku namenu i svaki posed (od porodičnog gazdinstva do velikog poslovnog sistema – kombinata).
Raznovrsnu ponudu najkvalitetnijih mašina prate i odgovarajući uslovi prodaje, te smo obezbedili prisustvo banaka i finansijskih institucija na našem štandu. Najveća pogodnost za kupovinu na ovogodišnjem poljoprivrednom sajmu jesu krediti poslovnih banaka sa subvencionisanom kamatom i lizing aranžmani sa rokom otplate do 5 godina. Ove subvencije omogućuju potencijalnom kupcu da kupi najsavremeniju poljoprivrednu mehanizaciju putem kredita poslovnih banaka sa rokom otplate na 3 godine i fiksnom kamatnom stopom od 6% na dinarska sredstva.
Pored toga, kompanija Res Trade je odobrila, kao i svake godine, specijalne sajamske popuste za sve mašine, koji se kreću i do 6%.

Skrećemo pažnju na specijalnu sajamsku akciju pod nazivom “STARO ZA NOVO” gde smo u saradnji sa kompanijom JOHN DEERE ponudili polovne mašine kupljene u Res Trade-u prethodnih godina koje su vlasnici predali nama u posed, kupujući nove.

Ove godine posebno su predstavljene JOHN DEERE TURF mašine za održavanje zelenih površina: baštenski, komunalni i golf program. Izdvajamo:
- univerzalni komunalni traktor 1026R kao NOVITET za 2012. godinu
- traktor-kosilice X125 za održavanje uređenih travnatih površina, koju nudimo po specijalnom sajamskom popustu
- ručne kosilice sa sopstvenim pogonom kretanja, električnim starterom (anlaser) i uljnom pumpom, kao jedine takve na našem tržištu
- paleta komunalnih traktora serija 1000, 2000, 3000 i 4000 u rasponu snaga od 25 – 66 KS

Što se tiče JOHN DEERE programa poljoprivredne mehanizacije, noviteti na štandu su:
- nove serije JOHN DEERE traktora - 8R, 7R i serija 5 (5R, 5M, 5G, 5E). Pojedini modeli su po prvi put prikazani u Srbiji - 7230R, 8310R i 8260R.
- kompletna linija JOHN DEERE kombajna sa po jednim predstavnikom svake tehnologije vršidbe. Predstavljeni modeli kombajna su:
* W540 (260 KS) sa hederom 5,4 m – konvencionalni kombajn sa slamotresima
* T550 (300 KS) slamotresni kombajn sa T rotorom sa hederom 6,1 m
* S670 (400 KS) kombajn sa aksijalnom vršidbenom komorom
* S690i najveći aksioni kombajn na svetu sa motorom snage 560 KS!!! i 12 – rednim kukuruznim adapterom GERINGHOFF.

Pored John Deere programa, na štandu se nalaze:
- novi program poljoprivrednih prikolica domaćeg proizvođača POBEDA
- priključne mašine za povrtarsku proizvodnju – MIEDEMA
- novi program priključnih mašina ZAMIDIS
- BISO - adapteri za kukuruz
- ZANON - komunalni i poljoprivredni program
- TAJFUN - mašine za šumarstvo

Res Trade je iz programa ručnog alata GEDORE GROUP ove godine obezbedio GEDORE DEMO vozilo tj. pokretnu radionicu. Na ovaj način smo omogućili posetiocima da na licu mesta isprobaju klešta, moment ključeve, noževe za sečenje cevi i još mnogo toga što će ih uveriti u kvalitet ovog čuvenog proizvođača. Predstavljen je i veliki broj artikala iz čuvene GEDORE MAGIC akcije po izuzetno popularnim cenama.
Što se tiče elektičnog alata proizvođača BOSCH izložili smo kompletan asortiman iz plavog profesionalnog, zelenog hobi i SKILL programa.

EUROL program, čuvenog holandskog proizvođača ulja i maziva, je takođe predstavljen na našem štandu. Pored velike palete proizvoda motornih ulja za putnička vozila, dostavna vozila, kamione, radne i poljoprivredne mašine, predstavljena su i hidraulična ulja, ulja za menjače i diferencijale kao i prateći program – kočione tečnosti, masti...
Sa ponosom vam najavljujemo da će određeni proizvodi iz prodajnog asortimana Res Trade-a od skoro moći da se nađu u odabranim objektima supermarketa IDEA . Lanac supermarketa IDEA će imati i ekskluzivno pravo prodaje potpuno novih proizvoda iz palete motornih ulja, specijalno razvijenih u Holandiji za naše tržište. Ovaj program, takođe, možete pogledati na našem štandu i dobiti detaljne informacije.

Nismo zaboravili ni najmlađe posetioce koji mogu pronaći po koji traktorčić i za sebe u našem čuvenom JOHN DEERE DUĆANU.
ODRŽAN TRENING ZA JOHN DEERE DILERE

28. i 29. februara 2012. Res Trade kompanija je u saradnji sa John Deere-om organizovala trening za sve distributere John Deere mehanizacije širom sveta. U Servisnom Trening Centru u Titelu, za dva dana, ugostili smo preko 100 stručnjaka koji su imali prilike da se teoretski i praktično upoznaju sa prednostima novih serija John Deere kombajna –
1470/1570, W, T, i S.
ODRŽAN V RES TRADE VIKEND

V RES TRADE VIKEND,
16. septembar 2011.

PREMIJERA NOVIH JOHN DEERE TRAKTORA
Kompanija Res trade je već petu godinu za redom održala tradicionalno druženje sa poljoprivrednicima u Servisnom Trening Centru u Titelu pod nazivom RES TRADE VIKEND. Tog dana Res trade je ugostio poslovne partnere i poljoprivrednike iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Italije, Grčke...
Za 10 godina uspešne saradnje sa kompanijom John Deere, Res trade je premijerno predstavio već petu generaciju traktora. Pored već dobro poznatih i dokazanih modela John Deere traktora među kojima su traktori iz Serije 5, Serije 6030 (inače najprodavanije serije kod nas i u Evropi) i serija 7030 i 8030, posetioci su po prvi put u našoj zemlji, a samo dva meseca nakon John Deere-ove svetske premijere u Lisabonu i mnogo pre zvanične premijere na sajmu Agritechnika u Hanoveru, mogli da vide potpuno novu generaciju traktora iz serija 6R, 7R i 8R.
Modele novih serija traktora 6170R od 170KS, 7280R od 280KS i 8360R od 360KS posetioci su mogli i sami da isprobaju u radu na poljima poljoprivrednog preduzeća Titel Agro doo. Na poljima su radili i John Deere kombajni: model C670 opremljen žitnim hederom radnog zahvata 7,5m i inteligentni kombajn JD S 690 u žetvi kukuruza sa adapterom Geringhoff 12-redni, sa integrisanim sistemima za potpuno automatsko upravljanje „HarvestSmart“ i „AutoTrac“.
Pored John Deere poljoprivrednih mašina u praksi su se mogle videti i mašine za obradu zemljišta čuvenog nemačkog proizvođača Lemken čije proizvode Res trade takođe plasira na srpsko tržište već deset godina – kultivatori, setvospremači, pneumatska sejalica, rotaciona drljača, nova generacija plugova Juwel...
Predstavljeni su i novi programi među kojima su SIP – poznata fabrika priključnih mašina iz Šempetera, Slovenija i asortiman sitnilica biljnih ostataka („tarupi“) i priključnih mašina - italijanskog proizvođača LIPA. Iz programa mehanizacije za povrtarstvo holandske kompanije MIEDEMA prikazana je najsavremenija sadilica za krompir.
Demonstracija primene John Deere sistema za “navigaciju” JD AutoTrack na savremenim mašinama ostavila je snažan utisak na sve posetioce – toliko da se već raduju nekoj sledećoj prezentaciji.

Pogledajte kako je izgledala manifestacija:


TAKMIČENJE U VOŽNJI JOHN DEERE TRAKTORA
Na takmičenju u vožnji traktora, koje se po prvi put od postojanja Poljoprivrednog sajma, održalo 20. maja, na Manježu, svoje umeće pokazalo je 39 traktorista, svrstanih u pet kategorija. Domaćin i organizator je bila redakcija lista “Moje gazdinstvo”, AgroServis i Novosadski sajam.Rukovodilac i predsednik žirija na takmičenju bio je prof. dr Nedeljko Malinović sa Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu.
Takmičari su vozili traktor John Deere 6930 kompanije Res Trade, na koji je bila prikačena jednoosovinska prikolica “Majevica”. Poligon za vožnju je imao šest kapija, a zadatak traktorista je bio da u što kraćem vremenu pređu poligon bez dodirivanja i rušenja kapija.
Pobednik u kategoriji učenika srednjih škola je Mikloš Gandiš Poljoprivredne škole Bačka Topola.
U kategoriji studenata, najbolji je bio Mario Dulić, student Poljoprivrednog fakulteta iz Novog Sada.
Od zadrugara, najbolji traktorista je bio Dalibor Gertner iz ZZ „Zadrugarka“ Sombor.
U kategoriji profesionalci, pobedio je Branimir Kuzmanović, „Tanjirača komerc” iz Čeneja.
Nebojša Margetić koji se takmičio za „Poljoprivredni list”,bio je najbolji u kategoriji redakcija.
Apsolutni šampion Mario Dulić je osvojio pehar lista „Moje gazdinstvo“ i 20 litara motornog ulja Eurol, poklon kompanije „Res Trade“.
Drugoplasirani Dalibor Gertner dobio je 10 litara motornog ulja Eurol, a trećeplasirani Dalibor Iličić, 5 litara istog motornog ulja.
Specijalnu diplomu za učešće i 5 litara motornog ulja Eurol dobila je jedina dama na takmičenju Olivera Latinović, koja se takmičila za emisiju „Brazde“,RTV.
Najboljem takmičaru Mariju Duliću, pobednički pehar lista “Moje gazdinstvo” uručio je Čedomir Keco, a Eurol ulje Veljko Vidaković, direktor servisa kompanije Res Trade.
Vest preuzeta sa sajta informativne agencije AgroServis.
RES TRADE-GENERALNI SPONZOR JUMTO OKUPLJANJA MEHANIZATORA 2010
Kompanija RES TRADE imala je najzapaženiji nastup na ovogodišnjem savetovanju mehanizatora. Za sve koji se na bilo koji način bave poljoprivrednom mehanizacijom ili je koriste u poslu, odnosno na njivi, putevi su u petak, 03.12. 2010. vodili ka Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu. U holu fakulteta, održan je još jedan, tradicionalni XVII naučni skup na temu: „Razvoj traktora i mobilnih sistema“, u okviru kojeg su održana mnogobrojna predavanja u cilju razmene naučno-stručnih saznanja u toj oblasti. Istovremeno, na štandovima, svaki posetilac se mogao upoznati sa najnovijim proizvodima namenjenim poljoprivrednom tržištu. Organizatori su bili JUMTO i Departman za poljoprivrednu tehniku Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu, a pokrovitelji Ministarstvo za nauku i tehnološki razvoj, Pokrajinski sekretarijat za nauku i tehnološki razvoj, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, kao i Inženjerska komora Srbije. Generalni sponzor skupa, naša Kompanija RES TRADE, imala je najatraktivniji i najposećeniji štand, shodno kvalitetu naših proizvoda. Predstavili smo JOHN DEERE mehanizaciju: traktor 5100M (redizajniran, sa najvišim standardom, nemačke proizvodnje), kosačice EL43 (električna, lagana kosilica, pristupačne cene) i JS63 (benzinska samohodna kosačica izuzetnih rezultata), motorno ulje EUROL, kao i alat GEDORE, a na promociji su bili prisutni i naši stručnjaci iz servisa i sektora rezervnih delova, koji su odgovarali na pitanja posetilaca savetujući ih kako da održavaju svoju mehanizaciju. I to nije jedina edukacija koju je kompanija RES TRADE sprovela na održanom savetovanju mehanizatora. Za posetioce našeg štanda, pripremili smo vredan poklon, izuzetno korisnu knjigu, pisanu za seljaka, ali i stručnjaka, jedinstvenu na ovim prostorima, pod nazivom “Moj traktor”. U njoj su objedinjena saznanja i dostignuća giganta kao što je JOHN DEERE, a konačan bilans bila je gužva na štandu i podeljenih 300 knjiga, što dovoljno govori o interesovanju posetilaca za tu oblast. U okviru naučnog skupa, naš kolega Veljko Vidaković, direktor servisa RES TRADE održao je predavanje na kojem je prezentovao najnovije modele traktora JOHN DEERE. Do narednog savetovanja mehanizatora, želimo da ih što više bude na njivama širom Vojvodine, u duhu dobrog opremanja poljoprivrednih gazdinstva novom mehanizacijom.
U KOMUNALNI RAZVOJ OPŠTINE SA JOHN DEERE-OM
Bolje funkcionisanje svake opštine ogleda se i u njenoj spremnosti da održava komunalni standard, prateći svetske tokove. Svaki stanovnik će primetiti ako zelene površine, u mestu u kojem živi, nisu uredne i pokošene, ako je putna mreža nepročišćena, a kanali zagušeni. Da bi komunalne službe blagonaklono reagovale, neophodna je i odgovarajuća mehanizacija (dodajemo, po mogućnosti vrhunska). Upravo to nudi John Deere-ov komunalni TURF program koji podrazumeva komunalne kosačice, rajdere, kao i komunalne traktore sa različitim adaptacijama kako bi komunalna usluga bila na visokom nivou. To su prepoznale opštine koje žele da modernizuju svoju komunalnu strukturu. Opština Crvenka, tako je odlučila da ulaže u razvoj komunalne mreže, i u proteklom periodu smo u toj opštini održali prezentaciju John Deere komunalnog programa, opreme nabavljene sredstvima mesta. Komunalno preduzeće u Crvenki bogatije je za John Deere X748 Ultimate, rajder za košenje, skupljanje lišća i trave, kao i za čišćenje snega. Nema zime za Crvenčane. Prezentacije po opštinama se nastavljaju. U Staroj Pazovi smo u prisustvu predstavnika tamošnjeg Komunalnog preduzeća i opštine sa predsednikom Goranom Jovićem na čelu, demonstrirali rad John Deere-ovih mašina. U njihovom vlasništvu su sada traktor 5625 (85KS) i kosilica rajder X125. Pored te mehanizacije, na prezentaciji u Staroj Pazovi kompanija RES TRADE izložila je kosilicu rajder X300R, kosilicu rajder X300 sa adaptacijom za sneg, komunalnu kosilicu 7H17 za teške uslove, kao i gurajuću kosilicu JS63, što je izazvalo veliko interesovanje prisutnih. Događaj je zabeležila i lokalna televizija u Staroj Pazovi.
Kompanija RES TRADE započela je intenzivnu kampanju kako bi TURF program John Deere, baštenski, komunalni i golf program bio podjednako zastupljen na ovim prostorima, rame uz rame sa čuvenom poljoprivrednom mehanizacijom čiji smo generalni zastupnik u našoj zemlji. Da John Deere bude sinonim za vrhunski brend na njivi, ali i za održavanje svake javne površine. Idemo dalje.
PAKELO LUBRICANTS
ima veoma široku paletu proizvoda iz asortimana mazivih ulja i mazivih masti, od kojih su za naše tržište najzanimljivija ona za autoindustriju, transport, nautiku, industriju i građevinske mašine, kao i ulja za transformatore, kompresorska ulja... Veoma je značajno napomenuti da ovi proizvodi zadovoljavaju najostrije kriterijume propisane evropskim specifikacijama kvaliteta proizvođača motora i vozila Evropske unije – ACEA i klasifikacijama kvaliteta Americkog instituta za naftu – API (American Petroleum Institute).
REZERVNI DELOVI I SERVIS
Da biste od Vašeg „zelenog ljubimca“ izvukli maksimum, obezbedite mu originalne rezervne delove i pravovremeni servis...
ODRŽAN IV RES TRADE VIKEND
Četvrti RES TRADE VIKEND, održan 10. septembra u Servisnom Trening Centru u Titelu, okupio je više stotina poljoprivrednika iz Vojvodine, pa i čitavog regiona. Kiša je sprečila da se veći deo planiranog programa održi na njivama, ali prezentacija i para moćnih mašina nije izostala.Prisutni su imali priliku i da provozaju mašine po poligonu.
Bila je to prilika i da poljoprivrednici nešto više saznaju iz oblasti nauke, visokih tehnologija, kvalitetnije obrade zemljišta. Nikola Škrbić, diplomirani inženjer mašinstva poljoprivredne Stručne službe Vojvodine govorio je na temu savremene obrade zemljišta i malih utrošaka. Posebno je naglasio značaj odabira mehanizacije, uštede u radu i stručno rukovanje. Prof. dr Milan Martinov, sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, govorio je paorima na temu “Biomasa kao prateći poljoprivredni proizvod i roba za tržište”. Prof. dr Lazar Savin sa Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu, imao je nadahnuto izlaganje o tome na koji način da gazdinstvo odabere traktor kako bi se on racionalno u procesu rada koristio. Prof. dr Petar Sekulić, sa Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, upoznao je poljoprivrednike o pravilima u korišćenju mineralnih đubriva.
Učesnici ovog skupa bili su u prilici da se upoznaju i sa zamenom motornog ulja u menjaču. Stručni ljudi iz kompanije Res Trade koji sve više sa motornim uljem EUROL osvajaju tržište, detaljno su upoznali poljoprivrednike - kako i kada treba menjati ulje, koliko je to značajno za mašinu, o zameni filtera. Poljoprivrednici su tako mogli da uz visoko stručnu prezentaciju saznaju praktičnu primenu svega prezentovanog.
Nije izostala ni prezentacija ručnog alata Gedore kao ni električnog alata Bosch.
Po prvi put posetiocima je predstavljena nova delatnost kompanije RES TRADE: izgradnja stambeno – poslovnih objekata u Novom Sadu.
Za sve posetioce tog dana RES TRADE je ponudio popust od 5 do 20 odsto zavisno od vrste proizvoda.
blog
19. 02. 2013.
Res Trade Novosti
Dragi prijatelji, Posle dužeg vremena imate priliku da ponovo čitate naše Novosti. Od 25. januara ove godine družimo se sa vama svakog drugog pet ...čitaj dalje
13. 03. 2012.
DRUŽENJE U SERVISNOM TRENING CENTRU
Kompanija Res Trade je 1. marta 2012. godine organizovala druženje u Servisnom Trening Centru u Titelu za svoje verne i potencijalne kupce. Prisutni ...čitaj dalje
22. 11. 2010.
JOHN DEERE KOSILICE U EVROLIGI
Gotovo osam hiljada ljudi u Hali Pionir i više milionsko programsko gledalište, uživalo je u utakmici grupe A petog kola Evrolige i pobedi Partiz ...čitaj dalje
res trade novosti